Industrinätverket

Magnus Englund IF

Presentation Magnus Englund, IF Skadeförsäkringar

Magnus Englund

Magnus är en stolt familjefar från Kristianstad. Han är gift med Veronica och tillsammans har dom 3 barn. Mycket av Magnus liv kretsar kring idrott och då helst handboll och fotboll. Lagen i hans hjärta är IFK Kristianstad och Malmö FF. Magnus är en utpräglad säljare med stort kundfokus som alltid anstränger sig lite extra. För Magnus är det viktigt att kunden alltid känner trygghet och får rätt försäkringslösning. Säljarbetet är långsiktigt och präglas av stolthet där kunderna alltid ska känna sig trygga och väl omhändertagna.

IF Skadeförsäkringar

IF Skadeförsäkringar erbjuder prisvärda försäkringslösningar som ger kunderna trygghet och stabilitet i företagande, boende och vardag. Totalt har ca 3,6 miljoner kunder i Norden och Balticum valt IF Skadeförsäkringar och omsättningen uppgår till ca 42 miljarder kronor.

Industrinätverket

Magnus har med sitt stora nätverk och breda erfarenhet en given plats i Industrinätverket. Magnus långa erfarenhet och kompetens är en stor tillgång. Vi är tacksamma över att Magnus valt att bli medlem i Industrinätverket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *